2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyulán folytatja a rendezvényszervezést Kiss János

48-as klub, EDÜ, szabadtéri koncertek szervezése: csak néhány azokból a kulturális programokból, helyekből, amelyek szorosan kötődnek Kiss János nevéhez.

Az egykori gyulai művelődésszervező másfél évtizedes fővárosi élet után újra Gyulán szeretné kamatoztatni ez irányú tapasztalatait.
Az újra Gyulán dolgozó rendezvényszervező a Kézjegyben elmondta, a klub akkoriban nem csak egy szórakozóhely volt, hanem egy olyan közeg, ahol a fiatalok átérezhették az összetartozás erejét, amellett, hogy az akkori feltörekvő hazai együtteseket élőben is megtekinthettek.
Kiss János a klub mellett számos gyulai rendezvény felelőse volt többek között az EDÜ-é, szabadtéri koncerteké és más kulturális programoké. A 48-as klub bezárását követően egy rövid időt eltöltött az akkori Gyula Tv-nél, de aztán úgy döntött, a fővárosban folytatja munkáját, ami bő másfél évtizedig tartott, majd nemrégiben visszahívták Gyulára. Így már a városért szeretné folytatni azt, amit eddig is végzett, és ami hobbija is, a rendezvényszervezést.
Kiss János a műsorban beszélt még arról is, milyen programok folytak a klubban a koncertek mellett, mikor és miért indult el a hely hanyatlása, és hogy miképpen látja a gyulai rendezvények jövőjét.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …