2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Megduplázódott a garantált programok résztvevőinek száma

Nagy érdeklődés mellett zajlottak a garantált programok a nyáron. Kocsis János, a turisztikai hivatal munkatársa többek mellett a Békés megyei kastélyokba vezető túrák, az aradi kirándulások és a hajókázás sikerét emelte ki.

A szállásadók, a programszolgáltatók és a Tourinform iroda képviselői májusban határoztak arról, hogy idén több változást vezetnek be. ezek közül az egyik és legfontosabb az volt, hogy eltörölték a minimál létszámot, vagyis egy-egy programot adott esetben akár két ember számára is megszerveztek, ez pedig azt eredményezte, hogy senki sem maradt le valamiről azért, mert nem jött össze az előírt létszám – tudtuk meg Komoróczki Aliztól, a turisztikai hivatal vezetőjétől. A bővülést segítette az értékesítési folyamat felgyorsítása, az infópontok létrehozása és a szállásadók számára szervezett study tourok, illetve a tavalyinál jóval több programfüzet.

Ezekben a napokban épp a nyári programokról váltanak az ősziekre, a tematikus városnéző séták mellett kastélytúra, kolbász- és pálinkakóstoló, aradi kirándulás, solymászbemutató várja a vendégeket. A turisztikai hivatal munkatársai egyben megkezdték a felkészülést a jövő évi főszezonra, 2017-ben további fejlesztéseket szeretnének bevezetni.

Nézze meg ezt is:

Jelentős fejlesztés előtt áll a gyulai onkológiai centrum

  A hamarosan kezdődő eszközpark fejlesztéssel a Békés vármegye onkológiai betegeit ellátó gyulai központ felzárkózhat …