2024. április 23., kedd
FONTOS

Elismeréseket adtak át a Pándy napon

Idén is átadták a Pándy nővér kitüntető címeket és a gyulai kórház legrangosabb díját, a Pándy emlékérmet, melyet Dudás Mihály osztályvezető főorvos vehetett át.

Az intézményben már hagyomány, hogy Kálmán naphoz közel elismerik a dolgozók munkáját, a tagkórház névadójáról elnevezett napon.
A pályakezdő munkatársak eskütételével vette kezdetét a  gyulai tagkórházban megrendezett Pándy nap. Az intézmény legnagyobb elismerését a Pándy emlékérmet idén Dudás Mihály osztályvezető főorvos vehette át. A kitüntetett 1981-ben kezdte meg munkáját Gyulán, azóta megszakítás nélkül itt végezte és végzi a mai napig gyógyító tevékenységét. Az elismerés kellemes meglepetésként érte, úgy érzi az elmúlt évtizedekben munkájával hozzá tudott járulni a minőség
Pándy nővér elismerésben részesült Demján Zoltánné izotópdiagnosztikai szakasszisztens, a pályája során végzett áldozatos szakmai munkájáért. Ugyanezt az elismerést vehette át Prókai Zita diplomás ápoló, lelkiismeretes és a betegek érdekeit mindig szem előtt tartva végzett ápolói tevékenységéért.
A hagyományokhoz híven a kitüntetett egy emlékfát is elültetett a kórház udvarán.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …