2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Jó szereplésben bízik a Termál FC vezetése

Az egyik cél a biztos bennmaradás, ehhez minden tőle telhetőt el fog követni Oláh Ferenc. A Várfürdő-Gyulai Termál FC új vezetőedzője a februári bajnoki kezdésre már egy mentálisan és fizikálisan jól felkészült csapattal szeretne kiállni.
-Szeretnénk ha a csapat jól szerepelne és ez a nézőszámon is meglátszódna: mondta el Galbács Mihály a Várfürdő-Gyulai Termál FC elnöke a 3Témában annak apropóján, hogy január elsejétől már új vezetőedző irányítja a csapatot Oláh Ferenc személyében. A tréner tíz évvel ezelőtt már dolgozott ezen a poszton, de most érettebben, új tapasztalatokkal felvértezve néhány napos gondolkodás után döntött úgy, hogy igent mond a felkérésre. Az új edző reményei szerint sikerül teljesíteni a kitűzött célt, a biztos bennmaradást. A bajnokság februári kezdetére már egy jól felkészített csapattal szeretnék kiállni.
Az még nem kristályosodott ki, hogy kik maradnak a csapatnál a régi gárdából, ez majd akkor derül ki, amikor az új vezetőedzővel történő tényleges munkát elkezdik. Galbács Mihály akkor lenne elégedett, ha azok a célok megvalósulnának, amit a következő időszakra kitűztek maguk elé.
A csapat első hazai mérkőzését február 25-én vívja a Dabas ellen.

Nézze meg ezt is:

Egészségszervezők számára rendezett versenyt a GFE

A dél-alföldi régió legjobb egészségszervezőjét keresték azon a versenyen, melynek eredményhirdetését kedd délután tartották a …