2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Csúszós utak, balesetek Békésben

Az ónos eső miatt reggelre Békés megyében is csúszóssá váltak az utak. Anyagi káros és személyi sérüléssel járó balesetek is történtek.
Békés megyében 2017. február 1-jén 0 órától 12 óráig öt közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Ezek közül két baleset járt személyi sérüléssel. Szeghalmon egy elektromos kerékpárral közlekedő nő esett el és sérült meg súlyosan. A Gyomaendrőd és Kondoros közötti úton árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi, a vezetője 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Három helyszínen anyagi kárral járó balesetnél intézkedtek a rendőrök. Gyulán, egy áruház parkolójában a jeges úton megcsúszott egy személygépkocsi és nekiütközött egy parkoló autónak. Békésen lesodródott az útról és jelzőtáblának ütközött egy tehergépkocsi. A 44-es számú főúton, Szarvas külterületén letért az útról, majd fának ütközött egy személygépkocsi.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, óvatosan közlekedjenek. Figyeljék a híradásokat, az időjárás előrejelzést, az utak állapotáról szóló közleményeket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. február 1-jére ónos eső miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki Békés megyére. Holnap, 2017. február 2-án az előrejelzés szerint már nem várható ónos eső. Ha hosszabb utat terveznek, elindulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a többi megyére vonatkozó időjárási adatokról is.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …