2024. április 16., kedd
FONTOS

Több területen fejlesztene Ökrös István

Több fejlesztést is szeretne megvalósítani Magyarváros képviselője idén. Régi igény már a járdák és utak javítása, és az egyik legégetőbb probléma a csapadékvíz elvezetésének hiánya, többek között a Szentháromság utcában.

A Kulcs utcai járda enyhén szólva is balesetveszélyes, mondta Ökrös István a körzet képviselője, ahol tavaly már felújítottak egy szakaszt, de idén ezt tovább szeretnék folytatni. A járdára máshol is ráférne a javítás, de az anyagi források korlátozottak, ezért csak ütemezve lehet ezeket a feladatokat elvégezni. Szintén a tervek között szerepel a városrész fásítása, tavaly már a Szent István, Székely Aladár, és Rákóczi utcákban ültettek fákat, és ezt kívánja folytatni az idén is. A másik feladat az utak javítása, elsősorban ott, ahol már régóta várják az útalapok kiváltását és továbbra is van, ahol gondot okoz a csapadékvíz elvezetése.
Ökrös István elmondta még, a külterületeken szeretné folytatni a világítás fejlesztését, az ottani útalapok javítását, a dűlőutak gréderezését, és a bozótok irtását. A járdák felújítására idén ebben a körzetben közel ötmillió forint áll majd rendelkezésre.

Nézze meg ezt is:

Megkezdődött a közlekedési hét a Béke sugárúti óvodában

  Az őzike csoport műsora színesítette a tizenkilencedik alkalommal életre hívott közlekedési hét programsorozatot a …