2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula – Dabas-Gyón 1-0

Első tavaszi hazai mérkőzését játszotta szombaton a Várfürdő-Gyulai Termál FC a Dabas-Gyón FC ellen. Mindkét együttes számára fontos volt a pontszerzés, hiszen a kiesőzónában foglaltak helyet.

Az összecsapás Antal Péter játékvezető sípszava után kezdődött, a Termál ezúttal neonzöld felsőben lépett pályára A második percben Kocsis előtt nyílt lehetőség a lövésre, de Krnács hárított. A 18. percben Kozma lövése nem sokkal gurult a kapu mellé. Négy perccel később megfogyatkozott a vendég együttes. Illés Okossal szemben szabálytalankodott, mire Antal játékvezető kiállította a dabasi játékost. Egy szabadrúgást követően a 25. percben Nagy elé került a labda, de lövése a kapu fölé szállt. Az első játékrész hajrájában egy hazai szögletet követően Szabó bólintotta a játékszert a vendég kapus kezébe.

A második félidőben tovább nyomott a Termál. A 46. percben Sipos lövését hárította Verebélyi, majd Balogh próbálkozását hatástalanította a dabasi védelem. Az 53. percben Erdős szabadrúgása veszélyeztette a vendég kaput. A 63. minutumban Aranyos szabadrúgása után egy dabasi támadó lövése nem sokkal kerülte el a kaput. A 70. percben Szántóval szemben szabálytalankodott Riba, így Antal játékvezető tizenegyest ítélt, melyet Erdős értékesített. A 79. minutumban Nagy szabadrúgása nem sokkal ment a kapu fölé. Ezt követően a másik oldalon Hrabovszki emelésébe ért bele Verebélyi.

Az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Dabas-Gyón FC 1-0.

A Termál FC a győzelmet követően a 13. helyet birtokolja a tabellán. A csapat a következő mérkőzését március 4-én hazai pályán a Szekszárd ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …