2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Rákmegelőzésre is ajánl gyógyteát a bükki füvesember

Szabó Gyuri bácsi, vagy ahogy a legtöbben ismerik a bükki füvesember tartott előadást Gyulán. Az idős természetgyógyász több mint 150 féle gyógynövényt ismer, az ezekből készült teák, nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre is szolgálnak.

Zsúfolásig megtelt a művelődési ház nézőtere azon az előadáson ahol a népi gyógyászatról, gyógyteákról, gyógyfüvekről beszélt Szabó Gyuri bácsi, vagy, ahogy a legtöbben ismerik a bükki füves ember. Az idős természetgyógyászt nagymamája kezdte el tanítani hatéves korában a gyógynövények jótékony hatásaira. Ennek jól látszik is az eredménye, hiszen Gyuri bácsi 89. évében van, kitűnő fizikai és szellemi frissességnek örvend, ő maga is rendszeresen fogyasztja az általa készített gyógyteákat. Szabó György azt mondta, számos betegségre lehet különböző gyógyteákat fogyasztani, kiemelten a vese, a máj, a tüdő és a gyomor, de a rák megelőzésére is ajánlhatóak ezek a készítmények.

Gyuri bácsi nagyon fontosnak tartja, hogy rendszeresen keressük fel az orvost, és vele megbeszélve fogyasszuk a különböző gyógyteákat.  az előadás után, a jelenlévők kérdéseire is válaszolt.

 

 

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …