2024. április 18., csütörtök
FONTOS

200 ezer forintot adományozott a mentőre az önkiszolgáló fagyizó

 

Újabb, 200 ezer forintos adománnyal bővült a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számlája egy fagyizó jóvoltából. A mentőautó megvásárlásának a folyamata jó ütemben halad, a három, árajánlatot benyújtó cég közül hamarosan kiválasztják azt, amelyik a legkedvezőbb feltételeket biztosítja.

A helyszínen nyújtotta át Balogh László az önkiszolgáló fagyizó egy napos bevételét, mintegy 200 ezer forintot a koraszülött mentőautó megvásárlásához, az alapítvány kuratóriumi elnökének. A cég örömmel állt a jó ügy mellé, hiszen nem először adakoznak ilyen célokra, a gyulai gyermekosztályt is rendszeresen támogatják kisebb-nagyobb adományokkal. Balogh László azt mondta, vállalkozóként, és nagyapaként is úgy érezte, támogatni kell ezt a nemes kezdeményezést.

A gyűjtés jó ütemben halad, ennek is köszönhetően az alapítvány már három árajánlatot is kapott, ebből néhány napon belül kiválasztják azt a céget, amelytől megvásárolják a mentőautót. Az elkövetkezendő időszakban további adományokra is számít az alapítvány.

A fagyizóban ezen felül még egy gyűjtőládát is kihelyeztek, így itt is bárki elhelyezheti adományát, akár a néhány forintos visszajárót is.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …