2024. április 20., szombat
FONTOS

Bútorokat és eszközöket vásárolna a könyvtár

 

18 millió forint értékben nyújt be az önkormányzat pályázatot, melyből a városi könyvtár gyermekrészlegébe  vásárolnának bútorokat. Erről egy rendkívüli ülésen döntöttek, majd közmeghallgatáson tájékoztatták az érdeklődőket az elnyert fejlesztési pályázatokról.

Egyhangúan elfogadta a városi képviselőtestület csütörtöki rendkívüli ülésén azt az előterjesztést, amelynek révén egy pályázatot nyújtanak be a városi könyvtár gyermekrészlegének bútorzat  korszerűsítésére. Ez már régi igény volt az intézmény részéről, hiszen az igen elavult berendezési tárgyak  megértek a cserére.
A bútorok mellett a pályázat révén még légkondicionáló berendezéseket is szeretne vásárolni a könyvtár és egy belső falfestést is elvégeznének. A rendkívüli ülést követően közmeghallgatásra várták az érdeklődőket, ahol azokról az elnyert pályázatokról esett szó, melyek révén az elkövetkezendő közel két évben több fejlesztést valósítanak meg.

Nézze meg ezt is:

Tájékoztatók voltak középpontban az áprilisi közgyűlésen

Április 18-án ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése,Békéscsabán. A testület áttekintette a Békés vármegye 2023-as évi …