2024. március 29., péntek
FONTOS

Felfüggesztett büntetést javasol az ügyészség a csorvási baleset vádlottjára

Felfüggesztett fogházbüntetést javasol a gyulai ügyészség azzal a csorvási férfival szemben, aki tavaly novemberben okozott halálos balesetet egy vetőgéppel. A vádlott megszegte a KRESZ szabályait, a sértett pedig ittas állapotban volt.

 

Egy tavaly novemberben történt halálos baleset ügyében emelt vádat a gyulai járási ügyészség. Egy 58 éves csorvási férfi tolatást végzett egy vetőgéppel, de ezt nem megfelelő körültekintéssel tette, ezért a pótkocsinak nyomta a munkában neki segítő, ittas állapotban lévő sértettet, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott A helyieket megdöbbentette az eset, az üggyel kapcsolatban sokféle találgatást lehetett hallani a településen.
Az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat, mert a vádlott megszegte a KRESZ szabályait.
Ennek a cselekménynek a büntetési tétele egytől öt évig terjedő szabadságvesztés, a járási ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …