2018. március 20., kedd
FONTOS

Gyulahúsos kóstoló és nyereményjáték a várfürdőben

Kóstolóval és nyereményjátékkal várta a vendégeket a  a Gyulahús Kft a várfürdőben. Aki a létesítményben kialakított fotópontnál elkészítette fényképét, sorsoláson vehet részt, értékes ajándékokért.

 

Az ötlet még korábbra nyúlik vissza, amikor is felmerült az az ötlet, hogy a város főbb értékeit közösen mutassák be. A várfürdő környezetében a gyulai kolbászt is népszerűsítve egy szállodai szoba egy részét alakították ki, ahol a vendégek a kóstolás után elkészíthették azt a fotót, amivel benevezhettek a nyereményjátékba. Tavaly ennek nagy sikere volt, ezt ültették át erre a helyszínre, de egy kicsit másképpen.

 

A nyereményakció még két hétig tart, már eddig is szép számban érkeztek felvételek a céghez, de folyamatosan várják a beküldött fotókat, hiszen értékes nyeremények találnak gazdára. A menedzsment tervei szerint augusztusban folytatódik majd az akció, újabb meglepetésekkel.

Nézze meg ezt is:

Táblaavatással ünnepelték a gyulai kastély újjászületésének második évfordulóját

Március 18-án, a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont megnyitásának második évfordulóján avatták fel az ICOMOS-emléktáblát az épület …