2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 10. 16.

Témák:

 

– Jogszerű, szakszerű, költséghatékony és gyors: így jellemezte a kormányhivatal működését Takács Árpád, a szervezet vezetője. A hétfő délelőtti sajtótájékoztatón elhangzott, az elmúlt időszakban hatékonyan és sikeresen oldották meg a feladatokat.

– Bányai Tivadar belgyógyász főorvos, a fertőző osztály vezetője vehette át idén a Pándy emlékérmet a névadóról elnevezett ünnepségen. A Pándy nővér kitüntető cím mellett idén először adták át a Réthy nővér elismerést a megyei központi kórház egyik legfontosabb eseményén.

– Hétfőn reggel, a Gyulai Törvényszéken folytatódott a szegedi parkolókártyák ügyében indult eljárás. A tárgyalás előtt megtartott sajtótájékoztatón a feljelentő Szabó Bálint Szeged polgármesterét, Botka Lászlót nevezte meg az ügy igazi tettesének.

– Játék nélkül szerezett 3 pontot a Gyulai Amazonok NB I-es futsal csapata a hétvégén, miután a vendég Göcsej nem állt ki a bajnoki mérkőzésre. A megyei első osztályú Termál FC hazai pályán szenvedett szoros, 2-1-es vereséget a Méhkeréktől. A Szeged 2011-Grosics Akadémia a Sopront fogadta az NB II-ben.

– Romániából illegálisan érkezett külföldieket fogtak el és állítottak elő a rendőrök Gyulánál.

– Megsérült az a sofőr, aki vasárnap este Gyula németvárosi részén hajtott neki egy fának.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …