2024. március 29., péntek
FONTOS

Ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől

Zsarolás és más bűncselekmények miatt börtönbüntetésre ítélt férfit fogtak el a Békés megyei rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Öcsödön.

Zsarolás, személyi szabadság megsértése és okirattal visszaélés miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt férfit fogtak el a rendőrök 2017. október 31-én, 5 óra 30 perc körül Öcsödön. A 33 éves férfi korábban Békés megyében élt. A bíróság 2016 novemberében hozott jogerős ítélete után szabadságvesztése letöltését nem kezdte meg, hanem elrejtőzött. A Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja két elfogatóparancsot adott ki ellene, mert a kábítószer birtoklása vétség miatt kapott pénzbüntetését sem fizette be, és azt a bíróság fogházbüntetésre változtatta át.

A férfi elköltözött Békés megyéből, rokonainál rejtőzködött a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Öcsödön. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói megtalálták, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei pedig elfogták. Körülvették a házat, ahol lakott, és felszólították arra, hogy jöjjön ki az épületből. A férfi a felszólításnak nem tett eleget, egy ágyneműtartóban próbált elbújni. A rendőrök alaposan átkutatták a ház összes helyiségét és megtalálták az elítéltet, akit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …