2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 10. 31.

Témák:

– Megint sok a vendég Gyulán! Több szálloda is teljes kapacitással üzemel ezekben a napokban, ami most elsősorban az őszi szünetnek köszönhető. A vendégek nagy részét a családosok teszik ki, a legtöbben 2-4 napot töltenek el a fürdővárosban, de van, aki egy hétre érkezik.

– Ha nem teszünk időben lépéseket, később erre már nem lesz lehetőségünk: mondta Görgényi Ernő polgármestere Gyulaváriban. A Fidesz helyi szervezete standok felállításával szeretné felhívni a figyelmet a migráció veszélyeire.

– Pezsgő magyar kulturális élet zajlik Nagyváradon – derült ki Szűcs László szavaiból. A Várad című folyóirat főszerkesztője a gyulai könyvtárban tartott előadást.

– Ambrusné Kesjár Márta kapta meg az idei évben a kórház Diploma Honoris kitüntetését. A nyugdíjas főnővér a Kézjegyben beszélt arról, mi vezette az egészségügy felé, valamint hogy milyen változásokat élt meg az intézményben töltött mintegy negyven éve alatt.

– Hátulról ment neki egy traktornak egy kisteherautó hétfő kora este, Kondorosnál.

– A gyulai börtönbe került a férfi, aki ágyneműtartóba bújva próbált meg elrejtőzni a Békés megyei rendőrök elől Öcsödön.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …