2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Teljes kapacitással üzemelnek a szállodák Gyulán

Ismét sok a vendég Gyulán! Több szálloda is teljes kapacitással üzemel ezekben a napokban, ami most elsősorban az őszi szünetnek köszönhető. A vendégek nagy részét a családosok teszik ki, a legtöbben 2-4 napot töltenek el a fürdővárosban, de van, aki egy hétre érkezik.

 

Már  évek óta jellemző, hogy amikor nincs tanítás könnyebben kimozdulnak a családok, hogy néhány napot közösen töltsenek el kihasználva a programokat is, így a szállásadók kulturális, gasztronómiai és élményelemeket is beépítenek az ajánlatokba. A vendégek változó vendégéjszaka számmal veszik igénybe a szállodák kínálatait.

 

Egy másik szálloda is teljes kapacitással üzemel már, a vendégek folyamatosan érkeznek, jelenleg több mint 700-an vannak, ebből közel 300 a gyermekek száma. A foglalások már nyár vége óta folyamatosan érkeznek, ami itt is évek óta megszokott már. A telt házhoz az is hozzájárul, hogy ilyenkor több program is várja a vendégeket a szállodában és a városban egyaránt.

 

A turisztikai szakemberek szerint december középétől a hónap végéig a mostanihoz hasonló kapacitással üzemelnek majd a szállodák Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …