2024. április 20., szombat
FONTOS

Rajzfilmünnepre várták a gyerekeket a gyulavári kastélyban

Péntek reggel a Bogyó és Babóca vetítésével kezdődött meg az Országos Rajzfilmünnephez kapcsolódó programok sorozata a gyulavári kastélyban.

Az eseményre egész nap, minden korosztályból vártak gyermekeket és szüleiket. A környéken üdülő, szentendrei Pálfi Zoltán az interneten talált rá az eseményre, és 3 és fél éves Albert fiával vett részt a programon.

A nap folyamán a filmvetítések mellett a gyermekeket különböző játékos és kreatív feladatokkal is szórakoztatták, miközben szüleik egészségügyi szűréseken vehettek részt. Ezáltal a gyermekek már fiatal korban is közelről láthatják, mennyire fontos az egészség megőrzése.

A gyulavári kastély idén második alkalommal csatlakozott a rajzfilmekhez kapcsolódó országos programsorozathoz. Ezzel a rajzfilmek népszerűsítésén túl az is a céljuk, hogy közösségi élményt nyújtsanak a gyermekek számára.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elültettek egy rajzfilmfát, így Karak fa mellett most már Bogyó és Babóca fa is található a gyulavári kastély udvarán.

Nézze meg ezt is:

Tájékoztatók voltak középpontban az áprilisi közgyűlésen

Április 18-án ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése,Békéscsabán. A testület áttekintette a Békés vármegye 2023-as évi …