2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 11. 14.

Témák:

– Ammónia szivárgott a Béke sugárúton, kimentettek egy embert a Gyulahúsnál. Kedd reggel azért tartottak gyakorlatot tartottak a húsipari cégnél, hogy a dolgozók tudják, mi a teendő akkor, ha tényleg baj történik.

 

– Az utak állapota mellett az oktatással, az ár- és belvízvédelemmel foglalkozott legutóbbi ülésén a megyei közgyűlés. Elhangzott, ezekben a napokban is zajlik az M44-es kivitelezése, a Szegedet Debrecennel összekötő M47 gyorsforgalmi út tervezését pedig kormányrendelet szabályozza.

 

– Idén már öt kategóriában hirdették meg a 17. alkalommal megrendezett Simonyi Imre Emlékversenyt. A diákok versmondásban és írásban, fotókészítésben, illusztrációban valamint megzenésítésben mérhették össze tudásukat.

 

– A közel hét kilós, Milán névre hallgató afrikai szürke liba érdemelte ki idén a legnehezebb lúd címet Gyulán. A Szent Márton napi ünnepségen idén is lampionokkal vonultak az Apor térre a németvárosiak, ahol a gyerekek műsorral tisztelegtek Márton püspök előtt.

 

– A közelmúltban először lépett fel gyulai közönség előtt Bérczesi Róbert, a Hiperkarma együttes fürdővárosi származású frontembere. A Kézjegyben beszélt arról, hogy egy hosszabb szünet után több új projekten is dolgozik.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …