2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 11. 27.

Témák:

 

– Közel 35 millió forintból újul meg a Nürnbergi utca útburkolata. Az Ajtóssy utcától a Coronella orvosi centrumig tartó 340 méteres szakasz rekonstrukciója még ebben az évben elkészülhet. A beruházás során öt centiméteres mélységig felmarják a burkolatot, majd újraaszfaltozzák, a bal- és a jobboldalon található szegélyt, illetve a közműfedeleket is lecserélik.

 

– Pénteken este a Vigadóban megtartott ünnepségen köszöntötték a szociális ágazat dolgozóit. Gyulán több mint kétszázötvenen dolgoznak a rászorulók megsegítésén, az eseményen az ő egész éves munkájukat ismerték el.

– Három gyulai általános iskolás csapat is bejutott a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny országos döntőjébe. Az évfolyamukban a megyei vetélkedőn első helyezést elért diákok december 9-én, Budapesten mérhetik össze tudásukat.

 

– 10 mérkőzés óta nem nyert, ezeken a találkozókon ráadásul mindössze 2 gólt szerzett a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II-es labdarúgó bajnokságban. A kiesés elől nagy léptekkel menekülő Csákvár ellen igazi hat pontos rangadó várt a csapatra.

 

– Négy határsértőt fogtak a rendőrök vasárnap Lőkösházánál.

– Lopott rendszámmal, ittasan, jogosítvány nélkül vezetett egy fiatal férfi Gyulán. A rendőrök elfogták és előállították.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …