2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 11. 30.

Témák:

 

– Bizonyos élethelyzetekben a polgári védelmi szervezetek jelentik az egyetlen segítséget a lakosság számára – hangzott el csütörtökön a megyei katasztrófa- és polgári védelmi szövetség megalakulásának 15., valamint az országos szövetség 80. évfordulóját ünneplő rendezvényen. A polgári védelmi szervezetek a huszadik század első felében alakultak ki, elsődleges feladatuk akkoriban a légitámadások elleni védekezés megszervezése volt.

– A Budapesti Építész Kamara különdíját kapta a gyulai Almásy kastély látogatóközpont létrehozásáért a pályázó, a tervező és a kivitelező.

– Egy éves szerződést kötött a város egy gyulai céggel patkányirtásra. A szakemberek a napokban már megkezdték a fertőzött területek felmérését, ezután kezdődhet meg a rágcsálók ritkítása.

– A szociális ágazatban dolgozók munkája teljes odaadást kíván, ezért fontos odafigyelni ez ezen a területen dolgozókra, hangzott el az Évgyűrűkben. Kiss Szabolcs és Kóra János az egy éve indult, idősekkel foglalkozó műsor tapasztalatairól is beszélt.

– Szerda délután Gyulára ért a Fradi Suli Program. A klub népszerűsítése mellett az általános iskolás gyerekek olyan dolgokról hallottak, mint a tanulás fontossága és a Fair Play.

– Több százezres pecsétgyűrűt lopott egy békéscsabai nő Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Májusban újra találkoznak a vármegyei, sérült fiatalok

Május 23-án, csütörtökön, Gyulán rendezik meg a Sérült Fiatalok Vármegyei Találkozóját – jelentették be a …