2024. április 24., szerda
FONTOS

Fiával együtt állított ki a gyulai Százéves cukrászdában Bánfi Barnabás

Természet, táj, ember: ezekben a témákban nyílt közös kiállítása Bánfi Barnabásnak és fiának a Százéves cukrászdában. A Székely Aladár fotóklub tárlatának anyagait több száz fényképképből választották ki.

 

Nem először állít már ki a Százéves Cukrászdában Bánfi Barnabás, aki most fiával együtt mutatkozott be a közelmúltban képeivel. A két fotós az embert, a természetet és a tájat helyezte a középpontba a közös tárlaton. Az alkotók nemrégiben egy erdélyi túrán vettek részt, ahol számos fotó készült, illetve még a nyári felvételek több száz képéből válogatták ki azt a néhányat, amelyek a tárlat anyagát adták. A képek részben tudatosan készülnek egy-egy fotóséta alkalmával, de a téma mindig a helyszínen adódik véglegesen. A mai digitális világban sokan már el sem tudják képzelni, hogy milyen is volt annak idején filmre dolgozni.

Bánfi Barnabás elmondta még, tavasszal egy nagyszabású közös kiállítást terveznek a csíkszeredai Prizma Fotóklubbal Gyulán, ahol összesen közel száz képet szeretnének bemutatni.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …