2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 12. 14.

Témák:

– 400 millió forintért értékesíti az egykori 1-es iskolát a város egy olyan cégnek, amely szállodai és egészségügyi szolgáltatást végezne az ingatlanban. A gyulai képviselő-testület soros ülésén elfogadta a jövő évi turisztikai marketing tervet, a várfürdő beszámolóját és iskolai felújításról is döntött.

– A Fáskerti Apartmanház tulajdonosa vett át nyereményt a Gyulahús turisztikai játékában való novemberi jó szereplésért a cég Béke sugárúti üzletében. A végéhez közeledő akcióban azokat a gyulai idegenforgalmi szolgáltatókat díjazzák, akik férőhelyarányosan a legtöbb turistát csalogatják a húsipari vállalat mintaboltjába.

– A gyulai református gyülekezet erejéhez mérten próbál segíteni a magányos időseknek, ami az ünnepek közeledtével még inkább fontos, mondta Baráth János. A református lelkész az Évgyűrűkben arról is beszélt, hogyan változott a karácsony ünneplése az elmúlt évszázadokban.

– Rendőrjárőrök fogtak el egy férfit, aki ékszereket akart elvinni egy ékszerüzletből Békésen. Társa is volt, őt még keresik.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …