2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 17.

Témák:

– Korszerűsítik a gyulai könyvtárat, egy 30 milliós pályázatnak köszönhetően megújul az intézmény energetikai rendszere. Egy másik, sikeres projektnek köszönhetően több településen valósíthatnak meg gyermekeknek szóló programokat a fürdővárosi bibliotéka vezetésével.

– Megnevezte országgyűlési képviselő-jelöltjeit a Fidesz. A szervezet megyei vezetése közleményben tájékoztatott arról, hogy Békéscsabán Herczeg Tamás, Gyulán Kovács József, Békésen Dankó Béla, Orosházán pedig Simonka György indul a mandátumért.

– Kunhalmi Ágnes az MSZP gyulai irodájában mutatta be a baloldali pártok országgyűlési képviselő-jelöltjét. A szocialisták a Demokratikus Koalíció támogatásával Pluhár Lászlót, Elek polgármesterét indítják a 2018-as választásokon.

– A sikeres pályázatok feltételeiről és a helyi civil szervezetek működéséről adott tájékoztatást Herczegné Szabó Marianna és Kiss József a 3Témában. A műsorban szó volt még a gyulai SM Adománybolt eddigi tevékenységéről is.

– Tervszerű faültetési munkálatok kezdődnek a Csigakertben – írta közleményében Szászné Várkonyi Adrienn gyulai főkertész. Összesen 4 fát kell kivágni, illetve a széthasadt ágak eltávolításával “visszaifjítják” a Dürer-fát.

– Pályázati forrás segítségével alakítottak ki egy, az iskola nevét viselő közösségi helyet a Dürerben. A diákönkormányzat célja, hogy minél több programot valósítsanak meg a Dürer sarokban.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …