2024. március 29., péntek
FONTOS

Jelöltet hirdetett az MSZP és DK a gyulai központú kerületben

 

Szűkös volt a hely az MSZP gyulai irodájában a szerda délutáni sajtótájékoztatón, ahol megnevezték a baloldali párt 2018-as, Békés megyei 3. számú választókerületi képviselőjelöltjét. A szocialisták elmondták, a fürdővárosban nem akadt olyan intézmény, amely hajlandó lett volna helyszínt biztosítani számukra az esemény megtartására.

A sajtótájékoztatón Kunhalmi Ágnes jelentette be, hogy a gyulai központú választókerületben Pluhár Lászlót, Elek polgármesterét indítják a tavaszi választásokon. Az MSZP budapesti elnöke elmondta, a párt programja ugyanazt az üzenetet hordozza a fővárosi és vidéki szavazók számára is.
Az eleki polgármestert a Demokratikus Koalíció is támogatja, akik azt remélik, hogy a többi ellenzéki párt is beáll a jelölt mögé.

A választókerület legdélibb települését 16 éve polgármesterként irányító Pluhár László az egészségügy és oktatás mellett a mezőgazdaság állapotát látja a térség fő problémájának. A kerület központjának számító fürdőváros fejlődését pedig a környező települések szempontjából is fontosnak tartja.

A 2018-as országgyűlési választásokat április 8-án tartják, az MSZP-n és DK-n kívül eddig csak a kormánypártok jelentették be hivatalos jelöltjüket a választókerületben.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …