2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 18.

Témák:

– Egy Füzesgyarmaton pihenő család lett a gyulai Almásy kastély 150 ezredik vendége. Őket a városhoz köthető ajándékokkal és ingyenes belépővel köszöntötték csütörtök kora délután. A látogatóközpont 2016-os megnyitása óta az előzetes várakozások felett teljesít, már az első, nem teljes évben közel 70 ezren nézték meg a kiállítást, a pozitív tendencia azóta is folytatódik.

– Az idősebb korosztály tudásának átadását is szolgálja az a projekt, amelyről az Évgyűrűkben beszélnek a szakemberek. A Gyula Televízió egy kisfilmet is készít a méz készítésének folyamatairól, mely révén több generáció találkozik.

– 6 Hangulat címmel nyílt kiállítása a Gyulai Alkotók Baráti Körének a művelődési ház földszintjén. A február 14-ig megtekinthető tárlat bemutatja a hat amatőr művész stílusban és témaválasztásban is sokszínű alkotásait.

– Április végéig tart még a Gyulai Várszínház kamaratermi szezonja, számos előadást tartogatva a színházbarátoknak. A produkciók sorában lesz monodráma, kiállítás és folytatódik a mesterkurzus is.

– Százezer forintot adott vissza tulajdonosának egy sarkadi rendőr.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …