2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 19.

Témák:

– Az öntözésfejlesztés a következő időszak fő feladata a mezőgazdaságban – hangzott el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei összevont osztályértekezletén Békéscsabán. A vidékfejlesztési program részeként az agrárvállalkozók járulékmentesen igényelhetnek évi 4 ezer köbméter vizet öntözési célra.

– A város több pontján zajlanak jelenleg is a sorfák gallyazásai amit 2-3 évente rendszeresen el kell végezni a közütemi kft munkatársainak. A munkálatok során a házfalakra, vezetékekre ránőtt gallyakat távolítják el, ami egyben a fák ápolása miatt is szükséges.

– Ki fut a nő után avagy ki után fut a nő volt a címe annak az előadásnak, amely a férfi és a nő kapcsolatát közelítette meg két felvonásban. A várszínház kamaratermének januári programjában Nagy Enikő, Szabó Győző és Széles Tamás két-két karaktert formált meg a darabban.

– Idén is folytatódik a gyulai világjáró program a könyvtárban, és bemutatják a Kim Ir Szen közelében dolgozó magyar hölgyről szóló könyvet. Dézsi János igazgató elmondta, Varró Dániel értékeli majd a városi versíró pályázatra beérkező műveket.

– Kábítószert fogyasztott, utána autót vezetett egy férfi tavaly júliusban Gyulán, a Kétegyházi úton. A rendőrök leállították, bevonták a jogosítványát és büntető feljelentést tettek ellene. A nyomozás január 17-én vádemelési javaslattal zárult.

– Két közlekedési baleset történt csütörtökön, Békéscsabán.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …