2024. április 23., kedd
FONTOS

Debreczeni Jánosné a nyugdíjasok új vezetője

Az eddig megkezdett érdekérvényesítő munka folytatását és a civil szervezetekkel történő kapcsolat elmélyítését szeretné megvalósítani Debreczeni Jánosné.

A Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének új elnöke számos program megvalósítását tűzte ki célul.

A februári évindító közgyűlésen elnöknek megválasztott Debreczeni Jánosné továbbra is az elődje Csonka György által elindított utat szeretné folytatni. A Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének új vezetője számára nem ismeretlen a terület a szervezet munkája, hiszen korábban ugyanitt titkárként tevékenykedett. Az egyik legfontosabb feladatának a kirándulások megszervezése mellett a nyugdíjasok akadémiájának további működtetését tartja, hiszen ez már egy másfél évtizedre visszanyúló kapcsolat a gyulai felsőoktatási intézménnyel.

Az új vezető az eddigi jó és szoros kapcsolatokat továbbra szeretné még inkább elmélyíteni, a gyulai kert és tanyatulajdonosok egyesületével már több személyes találkozóra is sor került, ennek tagjai között sok az alacsony nyugdíjjal rendelkező, akik segítségért fordulhatnak a nyugdíjasokat tömörítő szervezethez.

A Gyulai nyugdíjasok érdekvédelmi egyesületének legközelebbi nagy rendezvénye a Gyula napi idősek vetélkedője lesz, majd egy határon túli meghívásnak is eleget tesznek.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …