2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 22.

– 2019 őszére készül el az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt és Kondoros közötti szakasza – jelentették be az építkezés területén megtartott sajtótájékoztatón. Az eseményen Dankó Béla útiügyi biztos elmondta, a Békés megyét az ország közlekedési vérkeringésébe bekötő út következő, Békéscsabáig tartó szakaszán is hamarosan elkezdődnek a munkálatok.

– Nem kell elindítani a kisajátítási eljárást, mert az önkormányzat megegyezett az ingatlan tulajdonosokkal, így belátható időn belül elindulhat a körforgalom kiépítése a Béke sugárút, az Eötvös és az Árpád utca kereszteződésében. Többek között ez is napirenden volt a városi képviselő testület soros ülésén, ahol pályázatokról is döntött a grémium.

– Az eddigi programok továbbvitelét és a tagság érdekeinek még hatékonyabb képviseletét ígérte Debreczeni Jánosné, a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének Elnöke. Az Évgyűrűkben szó volt még a szervezet működési és szakmai pályázatairól is.

– 106 kisdiák vett részt a Magvető iskola zsoltár- és népdaléneklő versenyén. A megmérettetés, amire a gyermekek két dallal készültek a Béres Ferenc Országos Énekverseny helyi fordulója volt.

– Egy óvodából próbált lopni egy férfi február 16-án, Gyulán. Egy közelben lakó férfi felfigyelt az üvegcsörömpölésre és odament az óvodához, közben hívta a rendőrséget.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …