2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 23

Témák:

– Az emlékezés mindannyiunk kötelessége, ha gyermekeinknek szabad jövőt akarunk biztosítani: hangzott el a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett gyulai eseményen. Az Erdődi Lajos tiszteletére állított alkotásánál a jelenlévők elhelyezték az emlékezés koszorúit.

– Az agrárágazat elmúlt nyolc évben elért eredményeiről, és a következő időszak kilátásairól tartottak fórumot csütörtök este, Vésztőn. Az eseményen Kovács József országgyűlési képviselő elmondta, ez az ágazat nagyon sok embert foglalkoztat a térségben.

– Megkezdte működését a Gyulai Koramentorház. Itt a koraszülöttséggel érintett családok ingyenes szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

– Meghívót kapott a korosztályos válogatottba a Grosics Akadémia három U15-ös játékosa. Telkiben egy két napos összetartáson vettek részt a gyulai labdarúgók, akik úgy érzik, helytálltak a legjobbak között.

– Szilasi László: Amíg másokkal voltunk című regényét mutatták be a napokban a városi könyvtárban, a Magyar Próza Napja alkalmából. A kötet három jelentős magyar író művészetfelfogását, művésszé érésének legfontosabb fázisait járja körbe.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …