2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Hat elismerést adtak át az ünnepi megyegyűlésen

A történelem nagy pillanatai megegyeznek a kora parancsaival – mondta Herczeg Tamás békéscsabai tanácsnok a keddi, ünnepi megyegyűlésen.

Az eseményen Illés Boglárka,  ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár arról beszélt, a sorsfordító pillanatokban fel kell vállalni a csatát, melynek tétje a küzdelem, vagy az önfeladás. Illés Boglárka elmondta, a kormányzat az elmúlt években számos olyan intézkedést hozott, melyekkel a jövőt jelentő fiataloknak kedveztek.

Az ünnepi közgyűlésen hatan vehettek át elismerést. Elsőként Czeglédiné Dr. Gurzó Máriát, a gyulai román iskola igazgatóját, majd Jász Sándorné korábban zsadányi, most biharugrai védőnőt tüntették ki.

A sort Pardi Ildikó, a megyei rendőr-főkapitányság alezredese folytatta. Negyedikként Schneider László, a gyulai állomást vezető mentőtiszt kapott elismerést, majd Sütő Mária Márta, a Körösmenti Szociális Centrum vezetője következett. Végül, egyben harmadik gyulaiként Zanócz István alezredest, a fürdővárosi tűzoltóság parancsnokát díjazták.

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …