2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Gyirmót FC Győr 0-0

A Gyirmótot fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II. Merkantil Bank 30. fordulójában. A vendégek tavasszal még nem találtak legyőzőre, a hazaiak pedig az utóbbi négy találkozón 8 pontot gyűjtöttek.

A 12 percben Zabari gurított Zádorinak, aki Szilvási mellett nem tudott jól befordulni a kapu felé. A Gyirmót sem tétlenkedett sokáig, Présinger ívelt a kapu elé, de sem Paku, sem Horváth nem ért bele a labdába. 20 perc játékot követően Achim Sebastian iramodott meg a szélen, majd Vargát hozta játékba, kinek lövését Aleksic tolta a kapu mellé. A 37. percben Szabó szabadrúgását Farkas csúsztatta a kapu mellé. Az ezt követő szögletnél Germán fejesét hárította a gyirmóti védelem, majd Gergényi próbálkozását öklözte ki Rusák. Az első játékrész utolsó helyzeténél Paku szökött meg a hazai védők között, lövését viszont Aleksic fogta.

A második félidő elején Paku veszélyeztetett távolról. A másik oldalon pedig Szabó ívelése után sem Zádori, sem Zabari nem tudott a labdába érni. Az 55. percben Villám ívelt Horváthnak, aki a kapu fölé fejelte a labdát. Tíz minutummal később Germán indult meg középen, majd Szabónak passzolt, aki visszaívelt Germánnak, de a feje mellett elrepült a játékszer.

A 90. percben Fejős robogott a szélen, majd Tóth Levente Milánt hozta a játékba, aki a kapuba talált, de a partjelző lest intett. A végeredmény: Szeged 2011-Grosics Akadémia – Gyirmót FC Győr 0-0.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia a döntetlent követően a 17. helyen maradt a tabellán. A Szeged-Grosics következő hazai mérkőzést vasárnap játssza, mikor a listavezető MTK érkezik Gyulára.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …