2024. március 29., péntek
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – MTK Budapest 2-2

 

A listavezető MTK-t fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II. Merkantil Bank 31. fordulójában. A vendégek mérkőzés előtt 11 ponttal álltak a második Kisvárda előtt. A hazaiak 1 ponttal és egy helyezéssel előzték meg a már a kiesőzónában lévő Zalaegerszeget.

A 30. percben Szabó szögletét Germán fejelte a kapuba, így megszerezve a vezetést a Szeged-Grosicsnak. 35 perc játékot követően egyenlített az MTK. Vass ívelt Lencsének, aki Aleksic mellett a kapuba talált. A 44. percben megszerezte második találatát is az MTK. Kanta 5 szegedi játékos között ülve továbbította a labdát Vassnak, aki Gergényi mellett a kapuba helyezett.

A 93. percben viszont egyenlített a Szeged-Grosics. Germán indította a középen robogó Farkast, aki két védő között tört a kapu irányába, majd Szentpéteri mellett a kapuba helyezett. A végeredmény: Szeged 2011-Grosics Akadémia – MTK Budapest 2-2.

A Szeged-Grosics szerdán a Budaörs, vasárnap a sereghajtó Sopron ellen lép pályára – egyaránt idegenben. A csapat következő hazai mérkőzését május 2-án, szerdán a Mosonmagyaróvár ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …