2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 04. 24.

Témák:

– Második alkalommal választották meg az év megyei anyakönyvvezetőit, akik a Békés Megyei Kormányhivatal épületében vették át díjukat. Az átadó után szakmai előadásokat tartottak az anyakönyvvezetői munkával kapcsolatos aktualitásokról, mint például a honosítási kérelmek és az elektronikus ügyintézés.

– Huszonkettedik alkalommal rendezték meg a Lékó Ilona Környezetvédelmi Emlékversenyt a lila iskolában. A program célja, hogy megismertessék környezetünket a fiatalokkal, egyben felhívják figyelmüket a Föld védelmének fontosságára.

– Párkapcsolati kérdésekre ad választ Szicsek Margit a Nem vagy egyedül! című műsorunkban. A szakember elmondta, a féltékenységgel semmit sem lehet megelőzni, hiszen ez taszító hatású lehet a másik fél számára.

– Nem költözik Szegedre a Grosics Akadémia, bár a Szeged 2011-gyel ápolt, szoros kapcsolat a jövőben is megmarad. Halász László, a gyulai képzőközpont vezetője a felröppent híresztelésekre reagálva azt mondta, nincs szó arról sem, hogy a Termál venné át az akadémiát.

– Elek közelében április 23-án, 22 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök egy külföldit. A magát iraki állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …