2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 05. 08.

Témák:

– A közelmúlt értékes elemeit megtartva nyúlnak vissza a várszínházat évtizedeken át jellemző hagyományokhoz – derült ki a teátrum kedd délutáni sajtótájékoztatóján. Újra nagyobb hangsúlyt kapnak a történelmi drámák, a nemzeti alkotók, és erőteljesen nyitnak a fiatalok felé.

– Egy onkológus feladata, hogy szakmailag és emberileg is támogassa a rákbetegségben szenvedőket – mondta el Bánhegyi Róbert a Kézjegyben. A gyulai orvost a közelmúltban az év onkológusának választotta meg a Magyar Rákellenes Liga.

– Közös gondolkodást kezdeményezett Pocsay Gábor, a Wenckheim Krisztina közalapítvány elnöke a gyulai iskolák énektanárai körében a gyerekek zenei nevelésével kapcsolatban. A pedagógusok a Magvetőben ültek le megbeszélni a közelmúltban, a kamarateremben megtartott hárfabemutató előadás tanulságait.

– Két könyvét mutatta a gyulai könyvtárban a békéscsabai írónő, Szudár Erika. Műveit az alkotó spirituális thrillerként határozta meg.

– Békéscsabán a rendőrség bűnügyi őrizetbe vett két férfit, akik a gyanú szerint Békéscsaba mellett Békésen, Dobozon és Sarkadon is követtek el bűncselekményt. Többek között autót, akkumulátorokat és ékszereket loptak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …