2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Történelmi sikert értek el a Gyulai Amazonok

 

A videó elején látható találat volt az egyik gól a nyolcból: az idény utolsó mérkőzésén a Gyulai Amazonok 8-2-re verték a Miskolci Vénuszt, így az idegenbeli, 6-3-as siker után egy újabb győzelemmel, magabiztosan szerezték meg az 5. helyet a 8 csapatos, női futball NB I-ben.

A bajnokság ugyan kimondottan nehezen indult, sokat kellett várni az első győzelemre, de az eredetileg a bentmaradást célul kitűző gárda végül az utolsó mérkőzéseit sorra megnyerve felülmúlta önmagát.

A 3Témában Molnár Zoltánné vezetőedző, klubvezető és Molnár Ágnes, a csapat játékosa, utánpótlás edző beszélt a már mögöttünk lévő bajnoki évről. A szerény körülmények között, amatőr alapon működő csapat jövőre akár magasabb célokat is kitűzhet, bár az első vonal erősebb gárdái egészen más körülmények között működnek, mint a Gyulai Amazonok.

A Gyulai Amazonoknál biztatónak mondható az utánpótlás helyzete is, a korosztályos együttesek eséllyel veszik fel a versenyt a riválisokkal. Az amazonok színeiben már 70 játékos bontogatja szárnyait.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …