2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 05. 24.

Témák:

– Az önkormányzati tulajdonú cégek tavalyi beszámolóit és idei terveit tárgyalta májusi ülésén a képviselőtestület. A grémium minden esetben elfogadta a beszámolókat, és elégedett a városi intézmények működésével.

– Ha Isten úgy akarja, feltámad minden, ami elbukni látszik: Karácsonyi János mondása ma is aktuális: hangzott el a gyulai katolikus iskolában. A Karácsonyi általános iskola csütörtök délelőtt ünnepelte újraalapításának 25. évfordulóját.

– Az országos versenyeken sikerrel szereplő diákokat ismerte el a Gyulai Szakképzési Centrum. A legkiemelkedőbb eredményt Somogyi Krisztián érte el, ő az asztalosok között lett a harmadik.

– Gyulán a lila iskola közössége teremtette meg a családi napok rendezvénysorozatát. Az eredeti cél az volt, hogy a diákok, a szülők és a tanárok kötetlen keretek között találkozzanak. Idén az egészségre nevelés játszotta a főszerepet.

– Személyautó ütközött vonattal Szeghalom belterületén. A csütörtök reggeli balesetben az autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …