2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 06. 04.

Témák:

– A huszadik század legnépszerűbb musicaldarabjai csendültek fel pénteken a művelődési házban. A hangversenyen szólistákkal kiegészülve a gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar és a békéscsabai Bartók Béla Vegyeskar többek között a Macskák, a Hegedűs a háztetőn és a West Side Story dalait adta elő.

– A pedagógusokat ünnepelték pénteken a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Középiskolájában. Az eseményen több emlékplakettet és elismerő oklevelet osztottak ki, idén a Harruckern-gyűrűt Nádháziné Tóth Edit egészségügyi szaktanár vehette át.

– Több százan vettek részt szombaton az egyesített óvodák „Kicsik Nagy Olimpiája” rendezvényén. A családi sportnapon a közösség erősítése mellett a mozgás népszerűsítése volt a fő cél.

– 3-1-es vereséget szenvedett Csákváron, miközben valamennyi vetélytársa nyert, így 19. helyezettként esett ki az NB II-es bajnokságból a Szeged 2011-Grosics Akadémia.

– Az Élővíz-csatornába csúszott egy autó vasárnap késő délután, Gyulán. Személyi sérülés nem történt, egy parkoló, üres jármű gurult a vízbe, ahol a sekély mederben megfeneklett.

– Ittas motoros ütközött álló rendőrautóval Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …