2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 06. 13.

Témák:

– Hosszabbtávú tervekkel foglalkozott a Szeged-Csanádi Egyházmegye papsága a szerdai, gyulai találkozón. Már most megkezdődött a felkészülés a 2020-as eucharisztikus világkongresszusra, és az egyházmegye 2030-ban esedékes, 1000 éves évfordulójára.

– A tanév során kiemelkedő eredményeket elérő általános- és középiskolás diákokat köszöntötték kedden a városháza dísztermében. A gyulai tanulók idén is több területen mutatták meg tehetségüket.

– Az egész városban letette névjegyét a szerda hajnali vihar. Gyula egyes részein gond volt az áramszolgáltatással, az Élővíz-csatorna partján egy nagy fűzfa dőlt ki az erős szélben.

– Eredményes a gyulasport keretein belül folyó utánpótlásnevelő munka – mondta Kertes István ügyvezető a 3Témában. A műsorban beszámolt az eddigi fejlesztésekről és vázolta a közeljövő terveit.

– Mesés, énekes előadást tartott nagycsoportos óvodásoknak és kisiskolásoknak Gáll Viktória Emese író. A Ringató-mesék szerzője életében a háziállatok nemcsak a könyvekben, hanem a mindennapjaiban is fontos szerepet játszanak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …