2024. március 29., péntek
FONTOS

Nagy László üzent a gyulai kézis fiúknak

A kétszeres Bajnokok Ligája győztes, kétszeres olimpiai negyedik kézilabdázó Nagy László gratulált egy rövid videó üzenetben a gyulai kézilabdás fiúknak.

Az U12-es csapat a Badó László nevét viselő régió “D” csoportját nyerte meg, emiatt üzent a világ egyik legjobb játékosa. A fiúk harcias, egymást segítő védekezésüknek és kreatív támadásainknak köszönhetik a sikert. A gyulai csapat 300 dobott gól mellett 156-ot kapott, az utolsó, Szarvason megrendezett fordulóban az Orosházát és a Békéscsabát is legyőzte.

Megvannak az ambiciózus tervek a folytatásra is, az U12 mellett a másik két utánpótlás korosztálynál, a 10-eseknél és a 14-eseknél is fejlődést várnak, és a felnőttek szereplését is figyelem övezi.

A férfi utánpótlás kézilabdában jelenleg mintegy 40-50 gyermekkel foglalkoznak, vagyis nem túlzás azt mondani, hogy a létszám a jó körülmények és a felkészült szakemberek ellenére meglehetősen szűkös. Éppen ezért a jövő egyik legfontosabb célja az, hogy minél több fiatal válassza a kézilabdát.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …