2024. április 19., péntek
FONTOS

A párokat szólítja meg az új játék Békéscsabán

“Randivonat pároknak” elnevezésű játékot indítottak el Békéscsabán.

 

Az esemény célja az, hogy a mai rohanó világban megpróbálja a párokat arra ösztönözni, hogy a felfokozott mindennapi feladatok mellett próbáljanak a lehetőség szerint minél több időt egymásnak szentelni. Sós Imre, a program megálmodója elmondta, egy két éves ötlete valósult meg. A játék egyedisége mellett a szerdán megtartott sajtótájékoztató időpontja is egyedülálló volt.

A 10 állomáshely úgy lett kitalálva, hogy a jelentkezők mindennapiba könnyen lehessen beépíteni. A párok először Turisztikai Főpályaudvaron megkapják a füzetet, amelyben gyűjteni kell az igazoló pecséteket a helyszínekről. A három hónapig tartó játék részeként többek között teljesíteni kell ingyenes látásvizsgálatot, közös kerékpározást, kerámia műhely látogatást, a békéscsabai tourinform meglátogatását, közös piaci bevásárlást, illetve közös ebédet, vacsorát.

A sikeresen teljesítők között kisorsolnak egy 2 személyes kisvonat utat Gemencre 1 éjszakai szállással. Sós Imre kiemelte, célja, hogy negyedévente elindítson hasonló játékokat, melyeket Békéscsaba mellett Békésre, valamint Gyulára szeretne kiterjeszteni.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …