2024. március 28., csütörtök
FONTOS

46-an vettek át diplomát a Gál Ferenc Főiskola gyulai karán

Hálaadó szentmisével kezdődött a Gál Ferenc Főiskola gyulai karának évzáró és diplomaátadó ünnepsége a belvárosi katolikus templomban.

 

Kovács Péter plébános útravalóul arra hívta fel a végzős hallgatók figyelmét, hogy adják tovább azokat az értékeket, amikkel az elmúlt években kaptak.

Az idei tanévben 46-an vettek át oklevelet Gyulán, a friss diplomások közül vannak, akik tovább kívánják folytatni tanulmányaikat.  A gyulai felsőfokú egészség- és szociális tudományi képzést 2017 tavaszán vette át a Gál Ferenc Főiskola, így a 2017/2018-as volt az első teljes tanév az egyházi keretek között. A katolikus intézmény ezzel a megszűnés veszélyétől mentette meg a negyedszázados gyulai felsőoktatást.

 

Az ünnepségen a gyulai kar oktatói is elismerésben részesültek. Kozma Gábor rektor főiskolai docenssé nevezte ki Homoki Andreát, Fodorné Vidó Renáta és Gróhné Cseke Zsuzsanna pedig rektori dicséretet kaptak.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …