2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 07. 03.

Témák:

– Két gyulai konyhás néni vehetett át elismerő oklevelet a “Magyarország legkedvesebb konyhás nénije és bácsija” pályázat során. A kampány fókuszába azok a konyhai dolgozók kerültek, akik sokat tesznek azért, hogy a tanulók elégedettebbek legyenek az iskolai étkezéssel.

– Júliusban, hetente több mint 100 gyermek érkezik Békés megye 11 településéből, valamint a határon túlról is Gyulára, az “Átjárás” táborba. Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület szervezésében a nyári tábornak idén is a Gellény Birtok adott otthont, de a hét folyamán bejárják Gyula nevezetességeit is. A negyedik hét végére több, mint 400 gyerek mondhatja majd el, hogy Gyulán táborozott.

– Óránkénti puskalövéssel emlékeztek a gyulai vár előtt az erősség hős védőire. 1566-ban július másodikán kezdődött meg a török kor leghosszabb ideig tartó várostroma.

– A válság és a krízishelyzet témakörben ad tanácsot Szicsek Margit pszichológus. A “Nem vagy egyedül!” című műsorban a szakember arra a kérdésre próbálja megadni a választ, hogy hogyan lehet talpra állni, hogyha azt érezzük, kihúzták lábunk alól a talajt.

– Baleset történt hétfő délután Gyula és Elek között.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …