2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 07. 04.

Témák:

– Csige Gábor lett Gyula új jegyzője – jelentette be Görgényi Ernő polgármester a szerda délelőtti, városházi sajtótájékoztatón. Az új hivatalvezető kiemelte, szeretné kiterjeszteni a szolgáltató önkormányzat fogalmát.

– A megfelelő helyi adottságok is hozzájárultak ahhoz, hogy ezekben a napokban Gyulán rendezi országos vándorgyűlését a Magyar Hidrológiai Társaság. Az eseményen a vizes szakmák képviselői a jövő legnagyobb kihívásairól is tanácskoztak.

– Új alapokon kezdődik meg a munka a gyulai labdarúgásban – derült ki a kedd délelőtti sajtótájékoztatón. A fiatalok a Gyulasport keretein belül, a Gyulai FC szakmai irányítása mellett futballozhatnak, a felnőtt csapat viszont a megyei harmadosztályból vághat neki a küzdelmeknek.

– Nyár végéig, három helyszínen közel 60 programmal várják az érdeklődőket a Gyulai Nyár ingyenes rendezvényei. Július 1 és augusztus 31 között szinte minden nap, minden korosztály megtalálhatja a számára szimpatikus eseményt a fürdővárosban.

– A NAV Békés megyei pénzügyőrei Méhkerék közelében ellenőrizték azt a fával megrakott román teherautót, melyről kiderült, hogy a forgalmijában szereplő súlyához képest egy tonnával többet nyomott üresen.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …