2019. január 17., csütörtök
FONTOS

Rablás Medgyesegyházán

A rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint késsel megfenyegette és elvette mobiltelefonját, pénzét egy férfinak.

Két férfi vitatkozott össze 2018. július 7-én, 2 óra körül egy italozó közelében, Medgyesegyházán. A szóváltás után dulakodni kezdtek egymással. Eközben az egyik férfi egy kést vett elő és megfenyegette a másikat, hogy adja oda neki a pénzét.

A megfenyegetett férfi átadta az övtáskáját, amelyben egy mobiltelefon és közel harmincezer forint volt. Megpróbált elszaladni, de utolérte támadója, aki újból megfenyegette és megütötte. A megtámadott férfinak sikerült bemenekülnie egy üzletbe, ahonnan értesítette a rendőrséget.

Személyleírást adott bántalmazójáról, amely alapján a rendőrök előállítottak a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra egy román állampolgárságú férfit.

A rendőrség a 22 éves férfit rablás elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette. A nyomozók a pénz egy részét és a telefont lefoglalták, amelyeket visszaadnak a tulajdonosnak. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Három munkagépet foglaltak le a gyulai határon

A gyulai közúti határátkelőhelyen a rendőrök két román férfitól három munkagépet foglaltak le, amelyek eredetét …