2024. március 29., péntek
FONTOS

Több körzeti fejlesztésről számolt be Kónya István

Hétfő délután Kónya István alpolgármester, körzeti képviselő számolt be az Erdélyi Sándor utcában megtartott sajtótájékoztatón az itt elvégzett munkálatokról. Emlékeztetett, hogy tavaly a Mikes Kelemen utcától a Réthy Lipótig terjedő szakaszon raktak le strapabíró beton járdákat, idén pedig ezt a munkát folytatták egy valamivel hosszabb szakaszon.

A tavalyi, rövidebb szakasz 1,6 millió forintba került, az idei munkálatokra pedig 2,3 millió forintot fordított a képviselő.

Kónya István arról számolt be, hogy idén még két helyen végeznek el különböző munkálatokat a körzetében. Még a nyáron elkészülnek a parkolók az Ady Endre utcában, az Implom iskola mellett. Emellett Észak-Törökzugban a Pósteleki út 46 és 52 számok között aszfaltoznak.

A képviselő kérdésünkre válaszolva kiemelte, már arra is vannak tervek, hogy jövőre mit tegyenek rendbe. Elmondta, a körzeti képviselői keret felhasználásáról az itt élő lakosok bevonásával dönt, így a helyiek által legfontosabbnak ítélt fejlesztéseket igyekeznek elvégezni.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …