2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyulán is toborozzák a határvadászokat

Békés megyében Kétegyházán, Mezőkovácsházán, Almáskamaráson, Nagybánhegyesen és Gyulán is várják az érdeklődőket a toborzást végző rendőrök.

Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség a határvadász hivatás iránt érdeklődők jelentkezését. Július hátralévő napjaiban öt rendezvényre látogat el a toborzó csoport. A most következő hétvégén, 2018. július 21-én, szombaton, 8 órától 13 óráig Kétegyházán, a XVIII. Békés Megyei Polgárőr Napon várják az érdeklődőket, majd 13 órától 17 óráig Mezőkovácsházán, a fürdőfesztiválon működik majd határvadász információs pont. Jövő héten a hétvége mindkét napján lesznek olyan rendezvények, ahol lehet érdeklődni a képzésről és a határvadászok feladatiról. Almáskamaráson, 2018. július 28-án, szombaton, 9-től 13 óráig a falunapon, majd Nagybánhegyesen, ugyanezen a napon 13 óra 30 perctől 17 óráig a paprikafesztiválon tehetik fel kérdéseiket az érdeklődők. Gyulán, a Gyulai Végvári Napokon pedig 2018. július 29-én, vasárnap, 9 és 15 óra között lehet majd találkozni a határvadászokat toborzó rendőrökkel.

A képzésről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál a következő telefonszámon is lehet érdeklődni: 66/ 523-700. Emellett Békés megye valamennyi rendőrkapitányságán és határrendészeti kirendeltségén is fogadják a jelentkezőket.

A rendőrség honlapján továbbra is megtalálható minden fontos információ a képzésről és a jelentkezés feltételeiről, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …