2024. április 23., kedd
FONTOS

200 milliós fejlesztés várható idén a Gyulahúsnál

Gyulai kézműves kolbász készül ezeken a felvételeken a Gyulahús Béke sugárúti üzemében.

A folyamat az új, 200 ezer euró feletti értékkel bíró, gyorsabb, kezelhetőbb és több funkcióra alkalmas berendezésen zajlik. Ez egy régebbi gépet váltott ki, ami nagyjából akkor került ide, amikor kezelője, Nagy János is elkezdte a munkát a húsüzemben.

Ezek a felvételek már a cég Kétegyházi úti egységében készültek, itt egy 100 ezer euró feletti értékű, német gyártmányú klipszelő gép állt munkába, mely Magyarországon egyedül itt található. Ez szintén egy régebbi eszközt váltott ki. Ezzel nemcsak könnyebb, hanem magasabb színvonalú és sokoldalúbb lett a munka.

A cég idén 200 millió forintot költ korszerűsítésre. Daka Zsolt szerint az elmúlt években ugyan sok fejlesztés történt, de a húskombinátos időkben összeszedett lemaradást még mindig nem sikerült behozni.

A berendezések beszerzése mellett korszerűsítették a hűtőházi kiadónyílásokat, hűtőrendszert, illetve mindkét telephelyen sor került épületfelújításra. A cég életében fontos előrelépés az is, hogy korszerűsítik az integrált vállalatirányítási rendszert.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …