2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Négy koncertet kínál a Kastély Zenei Napok

A két napos, estébe nyúló rendezvényt idén harmadik alkalommal szervezik meg Gyulán. Ebben az évben négy koncertet kínál az esemény, ahol többségben lesznek a gyulai vonatkozású fellépők. Az első előadás augusztus 24-én 18 órakor kezdődik a Gyulai Almásy Kastély parkjában.

Első fellépő a Gyulai Ifjúsági Fúvószenekar, majd Molnár Tímea szoprán, Papp Viktor tenor és Nagy Márta zongoraművész Aggházy Károly és Giovanni Sgambati művei mellett Erkel Ferenc, Liszt Ferenc és Robert Schumann kompozícióit szólaltatja meg péntek este.
A szombati napon Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekara történelmi magyar indulókkal, Máté Péter dallamaival, ABBA slágerekkel és filmzenékkel, majd a gyulai vonatkozású PowerBeat Ütőegyüttes szórakoztatja az érdeklődőket augusztus 25-én.

A szervezők szeretnének hagyományt teremteni az eseménnyel és felejthetetlen élményt nyújtani a kastély környezetéhez illő hangulattal. A koncerteket díjtalanul is meghallgathatja a közönség, azonban az este fél 9 kor kezdődő hangversenyekre a jeggyel vagy bérlettel rendelkezőket ezúttal is meglepetéssel várják.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …