2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Rangos elismerést kapott a Gyulahús

Jó minőségű alapanyagok kerülnek be a kutterbe, ahol a videóban látható felvételeken gyulai grillkolbász készül. Ez a termék négyféle ízesítéssel készül, van magyaros, chili lime, tormás és sweet chili változat is. A grillkolbász termékek fejlesztését a piaci igényekhez igazították, több fordulóban tesztelték a hazai és a nemzetközi piacokon, mielőtt bevezették a piacra.

Úgy tűnik, a termékfejlesztés sikerrel járt, mert a fotók már kedden, a Parlamentben készültek. A gyulai küldöttség a grillkolbász termékcsaládért vehetett át Érték és Minőség Nagydíjat.

A Gyulahús számára különösen fontos ez az elismerés azért, mert egy új termékcsalád kapott díjat, vagyis egyfajta visszaigazolás is, hogy az itt folyó munka magas színvonalú és eredményes.

A pályázat kiírói és támogatói ez új minőségtanúsító védjegy megalapításával és működtetésével adnak nagyobb lehetőséget azon vállalkozásoknak, akik termékük magas minőségének hangsúlyozásával akarnak kitűnni a hazai és nemzetközi termék-kavalkádból.

Nézze meg ezt is:

Egészségszervezők számára rendezett versenyt a GFE

A dél-alföldi régió legjobb egészségszervezőjét keresték azon a versenyen, melynek eredményhirdetését kedd délután tartották a …