2024. április 25., csütörtök
FONTOS
Áron Csiszér 16:46 (3 órája) címzett: én https://youtu.be/r-72mc1sVDM

Gyula Tv Híradó 2018. 09. 14.

Témák:

– Helytörténeti gyűjteménynek adhat otthont a város vagyonkezelésében lévő, egykori alispáni lak – mondta Kónya István alpolgármester. Az épület – több más érdekes helyszínnel együtt a hétvégi Kulturális Örökség Napjai keretében most ingyenesen megnézhető.

– Magyarország lakosságának harmadát, körülbelül három millió embert érint a magas vérnyomás. Pénteken a hypertoniával kapcsolatban tartottak tudományos programot, a 18. Gyulai Hypertonia Napon.

– Három napig lesz rangos verseny helyszíne Gyula. A nyílt terep-rallye országos bajnokság negyedik futamának központja a Vértanúk útja, a versenyzők a több, mint 600 km-es össztávú versenyt Doboz, Sarkad, Sarkadkeresztúr, Kötegyán, valamint Gyula érintésével teljesítik.

– Megerősíti a Törökzug és a belváros közötti közlekedést annak a járdaszakasznak a korszerűsítése, mely a művészeti iskola előtt teremtett a korábbiakhoz képest egészen új viszonyokat. A fejlesztés részleteiről Kónya István alpolgármester tartott sajtótájékoztatót.

– Megismételte tavalyi sikerét és újból az élen végzett a gyulai kettős, Márk Róbert és Medve István a rendőr-főkapitányságok vízirendészeti versenyén, melyet idén Sopronban és a Fertő-tónál rendeztek

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …